Over Ruud
Persoonlijk contact is wat ik waardeer

Al meer dan 40 jaar werk ik als financieel adviseur. Sinds 20 jaar doe ik dit als eigen ondernemer. De kennis en ervaring die ik in al die jaren heb opgedaan, komen terug in de kwaliteit van de oplossingen die ik mijn cliënten bied. Ook voor moeilijkere vraagstukken neem ik graag de tijd om een geschikte oplossing te vinden. Vaak krijg ik van mijn cliënten terug dat ze mijn diepgaande kennis van het vak en persoonlijke inzet enorm waarderen. Door middel van permanente educatie en opleidingen zorg ik dat mijn vakkennis up-to-date blijft. Daar hecht ik veel waarde aan. Niets is immers zo veranderlijk als de financiële wereld.


Plezier staat in mijn werk voorop. Het oplossen van financiële vraagstukken geeft me energie en het voeren van gesprekken met mijn cliënten hierover vind ik inspirerend. Dat persoonlijke contact is voor mij heel belangrijk.

 
Wat mijn cliënten vaak verrast is dat ik in de avonduren als spinninginstructeur op diverse sportscholen lesgeef. Voor mij is dat dé manier om nieuwe energie op te doen. Kom gerust een keer meedoen!