Hypotheek
Een hypotheekvorm kiezen die bij u past

Wilt u groter of juist kleiner gaan wonen, of bent u van plan uw bestaande woning te verbouwen? Een verandering in uw woonsituatie vraagt soms om een nieuwe of aangepaste hypotheek.
Ook kunnen wijzigingen in de rentestand of wet- en regelgeving aanleiding zijn uw hypotheek weer eens onder de loep te nemen.  Omdat er diverse hypotheekvormen op de markt zijn, is het belangrijk om een hypotheek te kiezen die bij u past. Ik neem daar graag de tijd voor met u. Na een persoonlijk gesprek en inventarisatie van uw wensen adviseer ik welke hypotheek het beste aansluit op uw situatie en persoonlijke voorkeuren.


Vervolgens begeleid ik het aanvraagproces tot en met het passeren van de hypotheekakte.
Zo zorg ik dat het dossier op tijd gereed is, controleer ik of de afgegeven documenten zoals offertes, polissen en de hypotheekakte in orde zijn en heb ik ruggenspraak met de notaris. 
Nadat de akte gepasseerd is, sluiten we het proces af met een evaluatiegesprek. Tijdens dit gesprek nemen we de gekozen hypotheekvorm nog een keer rustig door zodat u met een goed gevoel uw plannen kunt realiseren.